5 Punts a tenir en compte quan et “venguin” assegurances.

Si has visitat la teva entitat financera i has tingut que parlar amb algun empleat, hauràs notat que últimament s’han tornat venedors d’assegurances força agressius.

Un amic i client m’ho va explicar.

Aquesta carta és la meva resposta per tots els meus amics/clients i potser us podrà ser útil a vosaltres també.

Benvolgut amic.

T’escric per informar-te sobre una situació que probablement has viscut darrerament. Molts dels meus clients m’han comunicat, preocupats i sorpresos, sobre com els bancs i les ex-caixes estan assetjant els seus clients i a qualsevol visitant, oferint-lis productes d’assegurances, especialment de la llar.

Be, és comprensible. Estant en números vermells, els seus productes financers son d’alt risc i la gent els hi te por.

Està clar que alguna cosa han d’intentar vendre a part de facturar despeses bancàries cada cop més elevades.

En primer lloc, és important destacar que quan es tracta de quelcom tan fonamental com la seguretat de la teva llar, ningú ha de decidir per tu. I, evidentment, la llei et protegeix en això: l’única obligació que tu tens amb una entitat bancària és quan contractes una hipoteca, aleshores si tens que contractar una assegurança d’incendis sobre el continent de la teva llar i amb absoluta llibertat de contractar-la on desitgis, independentment de l’entitat que hagi concedit el préstec.

A continuació et remeto cinc punts bàsics a tenir en compte:

En una asseguradora l’assessorem sobre el capital continent del teu habitatge que no té res a a la seva hipoteca.

Una entitat bancària disposa de poques alternatives de preu i de productes per a la contractació de l’assegurança de la teva llar.

L’agent d’assegurances l’assessora sobre quina opció i quines cobertures són les més adequades en cada cas, fet que permet personalitzar el preu.

Les entitats bancàries es preocupen principalment de protegir el patrimoni sobre el qual han concedit el crèdit.

Les companyies asseguradores incorporem a més multitud de serveis gratuïts per a l’assegurat i la seva família.

I, per sobre de tot, el més important a tenir en compte és el fet que si sorgeix la més mínima incidència pel que fa a un sinistre, l’assegurat es trobarà indefens davant la figura d’un empleat de banca, just en el moment en que realment necessita més ajuda. (Imagina la resposta d’un empleat de banca quan li truquis per dir que tens una inundació al pis i li vols consultar com has d’actuar).

Només un professional de les assegurances sabrà com actuar i ajudar-te de la manera més òptima possible en aquest tipus de circumstàncies tan delicades.

Les companyies asseguradores som les veritables especialistes en assegurances. Un banc s’ocupa de tot tipus d’activitats financeres, però la tramitació i gestió d’assegurances probablement no ocupa un lloc destacat en la seva llista de prioritats.

Si desitges conèixer i comparar exactament les avantatges i els inconvenients de les dues situacions i així poder analitzar el més beneficiós per als teus interessos, pots contactar amb mi. La decisió és teva, és la teva família, és casa teva, no la del banc./p>