Deixaries que inverteixi els teus diners algú que és incapaç de gestionar els seus.

Per tots aquells que no heu pogut llegir la noticia, o per si voleu llegir-la en català, us reprodueixo la nota de premsa que ha aparegut a diversos mitjans, on s’han fet ressò del sistema d’assessorament financer que oferim a l’agència en temes d’estalvi, fons d’inversions, plans de jubilació o plans de pensions.

Dejarías que invierta tu dinero alguien que es incapaz de gestionar el suyoDescobreix un eficaç sistema d’assessorament financer en una web d’assegurances catalana.

Ara que la banca ha fracassat, deixaries que inverteixi els teus estalvis algú que és incapaç de gestionar els seus. Descobreix un eficaç assessor, especialista en assessorament financer independent i aprofita la important informació presentada a la seva web d’assegurances catalana.
Sant Cugat del Vallès (Barcelona). El Sr Joan Suriol ha presentat un eficaç sistema d’assessorament financer que evita els riscos dels productes i inversions bancàries, amb l’objectiu d’oferir un millor servei als seus clients.
A través de la seva pàgina web seguroscatalana.org.es, es pot contactar amb el Sr.Suriol per conèixer aquest servei que permetrà als clients accedir a un seguiment personalitzat de les seves inversions, i mantenir-se al dia amb tot detall de la realitat de la situació dels bancs i ex-caixes espanyoles.
Com a ajuda a aquest eficaç sistema d’assessorament, el Sr Suriol posa al descobert a la seva web (seguroscatalana.org.es) com funcionen les ofertes d’inversió que ofereixen els bancs i caixes amb productes financers d’alt risc, pel que resulta summament útil en un context de crisi econòmica com l’actual: a Espanya, els bancs i caixes han perdut tota credibilitat en la seva oferta d’inversions per als seus clients “preferents”, i no convé invertir, ni posar diners en empreses que van malament i tenen greus problemes financers.
Com pots demanar consell a algú que ni tan sols és capaç de salvar els seus propis comptes? Com creus què podrà millorar les teves?
Aquestes són les preguntes que tota persona hauria de fer-se abans de posar en mans d’un banquer tots els diners estalviats per tenir un futur digne.
A l’agència d’assegurances catalana comprenen la situació dels seus clients, i per això ofereixen serveis d’assessorament financer que només un especialista independent pot donar.
El Sr Joan Suriol està especialitzat en assessorament financer, en ajudar als seus clients a posar fora de perill dels bancs totes les seves inversions i els ofereix interessants oportunitats inversores, molt segures i fiables, sempre des d’un punt de vista independent dels bancs.
El senyor Joan Suriol també és agent exclusiu i assessor financer del Grup Catalana Occident, i compta amb més de 10 anys d’experiència com a assessor financer. Entre les seves credencials es compta l’haver rebut entrenament financer especialitzat en inversions per la prestigiosa universitat catalana Pompeu Fabra. I Catalana Occident, la reconeguda empresa d’assegurances catalana, li ha atorgat diversos reconeixements a la seva gran tasca com a agent d’assegurances i assessor financer.

Dejarías que invierta tu dinero alguien que es incapaz de gestionar el suyo

Podeu seguir les notes en castellà aquí:

http://hispanotas.com/2012/07/06/dejarias-que-invierta-tu-dinero-alguien-que-es-incapaz-de-gestionar-el-suyo-descubre-un-eficaz-sistema-de-asesoramiento-financiero-en-una-web-de-seguros-catalana/

http://www.blogprensa.com/dejarias-que-invierta-tu-dinero-alguien-que-es-incapaz-de-gestionar-el-suyo-descubre-un-eficaz-sistema-de-asesoramiento-financiero-en-una-web-de-seguros-catalana/

http://www.notas-prensa-internet.es/?p=32186&preview=true