La Pompeu Fabra imparteix la formació financera dels Assessors Financers de Catalana Occident.

Universitat Pompeu Fabra formació In Company per Assessors Financers Catalana OccidentLa formació i el coneixement son la clau de l’èxit en qualsevol sector econòmic, però en temes d’assegurances i d’inversions, és especialment important per la quantitat d’informació que cal tenir i estudiar, per això rebre formació en Productes i Mercats Financers per l’ Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, és un actiu molt valuós que disposen els Assessors Financers del Grup Catalana Occident.

No importa quin tipus de producte sigui, plans de pensions, plans de jubilació, fons d’inversió o assegurances, cal conèixer el producte o servei, conèixer tota l’informació relacionada i saber comunicar-la als teus clients, per tant has d’haver rebut molt bona formació per part de l’empresa, per assolir la millor formació possible Catalana Occident confia aquesta formació financera en l’ Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

En productes i serveis tant delicats, on cal confiar en la persona que t’assessora, estar segur que et dona tota l’informació que necessites rebre i que  pots confiar plenament en el seu criteri  i assessorament financer, perquè te la formació adequada i coneix  el seu producte.

Això és el que els Assessors Financers de Catalana Occident poden oferir gràcies a la formació impartida per Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.
Com a mostra d’aquesta confiança de la Companyia en els seus Assessors Financers, Catalana Occident sol enviar aquesta carta informativa als seus clients:

“Distingit Client,
l’informem que els Agents d’Assegurances Catalana Occident que son Assessors Financers, son un col·lectiu destacat en la Companyia perquè acredita que han superat la formació especialitzada en Productes i Mercats Financers impartida per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i han demostrat èxit i dedicació en el negoci de Vida al llarg dels anys.

Els Assessors Financers d’Assegurances Catalana Occident són Representants de Catalana Occident Capital Agència de Valors S.A., registrada en la CNMV, amb el nº 212, que comercialitza els quatre fons d’inversió de Catalana Occident.
Ser Representant de Catalana Occident Capital de Valors S.A., és una distinció que el Grup otorga als Assessors Financers sobre la base de la confiança i valia que han demostrat.
Els Assessors Financers d’Assegurances Catalana Occident tenen accés exclusiu a una informació i eines financeres que milloren la gestió i el servei que oferim als nostre clients.”