L’assegurança catalana te una nova agència!

Foto Agencia Joan Suriol Assegurances Catalana Occidente Sant Cugat

La xarxa d’agències exclusives d’Assegurances Catalana Occident disposa d’una nova oficina Catalana Occident Sant Cugat.

Aquesta nova sucursal és a la coneguda i bonica zona del Parc Central de Sant Cugat del Vallès, al carrer Manel Farrès 69.

Catalana Occident continua amb el seu pla d’expansió geogràfica a Catalunya, accelerant el ritme d’obertures durant 2011 i incorporant noves oficines a la zona, el que posa a Catalunya, com una de les comunitats autònomes amb més presència de punts de venda de la companyia asseguradora .

 

 

L’accelerat increment d’agències, combinat amb l’àmplia xarxa d’agents exclusius i assessors financers, amb la qual la companyia asseguradora col·labora d’una forma estable i consolidada des de fa anys a la zona, respon a l’objectiu de fer Catalunya, un mercat prioritari en el pla d’expansió de Catalana Occident, i també, un exemple de l’eficàcia del model de distribució exclusiu, basat en l’atenció al client i en un assessorament professional.

 

D’altra banda, també cal destacar el potencial de creixement de la localitat vallesana, “que ha estat un factor determinant per implantar aquesta nova agència Catalana Occident Sant Cugat.

 

Un altre factor determinant, és la promoció dels principals assessors i agents exclusius de la companyia, en aquest cas, en la figura del seu titular, Joan Suriol i Bofill, que compta amb una dilatada experiència en aquesta localitat i la comarca, així com la seva destacada i reeixida tasca de més de 10 anys com Agent Exclusiu i Assessor Financer D’ Assegurances Catalana Occident, Estant en disposició d’atendre d’una manera personalitzada i confidencial, les particulars necessitats asseguradores dels seus clients.

 

La nova oficina està localitzada a peu de carrer, en un modern edifici situat en una de les principals carrers del Parc Central de Sant Cugat del Vallès.

Aquesta nova Agència, disposa d’un ampli espai, amb un disseny modern i funcional on poder atendre còmodament als clients.

 

El Grup Catalana Occident és un dels grans grups asseguradors espanyols i exerceix el seu lideratge a través de les més de 1.000 oficines pròpies, repartides en tota la geografia espanyola i la seva presència internacional en més de 40 països.

 

Els més de 5.800 professionals que conformen el Grup uneixen els seus esforços diàriament per oferir el millor servei als clients, basats en l’objectiu de que el creixement es forja amb la màxima qualitat de servei i assessorament.

 

Tots els productes financers i d’assegurances, es distribueixen a través d’una extensa xarxa comercial formada a Espanya per prop de 20.000 agents, un alt percentatge dels quals es dediquen a temps complert a l’activitat asseguradora i en exclusiva per al Grup Catalana Occident, sent la professionalitat de la xarxa, la seva alta formació i preparació de la mateixa, un element identificador i diferencial del Grup en el mercat d’assegurances en el nostre país.

 

 

Els pilars bàsics del Grup Catalana Occident es van començar a consolidar amb la constitució de la Societat Catalana d’Assegurances contra incendis a Prima Fixa, impulsada per Fernando de Delás i de Gelpí el 1864.

El 1876 comença l’expansió de l’empresa amb la creació d’inspeccions i la compra de nombrosos edificis, seus de la companyia. Més tard, un gran pas va ser la fusió de la cartera de la Catalana i la cartera d’Occident, creant així un gran grup assegurador, ja que ambdues companyies aporten també les carteres de les seves filials: La Previsió Nacional, Intercontinental d’Assegurances, Cantàbria i Occidental de Capitalització.

 

Paral·lelament, s’integra Inocsa i es reestructuren administrativament els serveis centrals, a més d’ampliar els àmbits d’actuació.

A principis de la dècada dels setanta, el Grup estrena seu central a la localitat de Sant Cugat del Vallés, a Barcelona.

L’obertura de les noves oficines significava alguna cosa més que un edifici més gran i més modern: la plasmació d’una nova filosofia i d’una nova metodologia de treball.

 

 

El recomanem visitar la nova agència Catalana Occident Sant Cugat, al carrer Manel Farrès 69, tel. 936 750 626.