L’important del treball realitzat per Agents i Mediadors d’assegurances

Vaig rebre aquest email de un company, amb una notícia, d’aquelles que t’omple d’orgull de pertànyer a una professió, la d’agent i mediador d’assegurances, que es dedica a ajudar les persones.

No és fàcil en el sector “d’Agents i Mediadors d’Assegurances” rebre elogis i tenir sensacions gratificants com la de ser una ajuda “immediata” als teus conciutadans, quan aquests estan en dificultats “reals” o en situacions límit com són els desastres naturals .

Per a molta gent només som agents d’assegurances … però la nostra tasca d’assessorament és molt més important i necessària que en un altre tipus d’assessorament, ja que nosaltres hem de protegir “persones” i patrimonis.
Encara que sigui amb una mica de retard, em sembla útil compartir-la amb vosaltres, aquí podeu llegir aquest extracte de la notícia que vaig rebre per email:

AQUI TENIU UNA MOSTRA DE LA IMPORTÀNCIA DE LA VOSTRA FIGURA. ÉS MOLT INTERESSANT EL PRIMER DE TOTS ELS ARTICLES, QUE US COPIO EN AQUESTA PART DE L’E-MAIL:
Juan D. Ruiz: “La imatge del agent millora enfront de la banca després del sisme de Lorca”
Juan David Ruiz, president de l’Associació de Mediadors de Lorca i de l’Associació de Joves
Empresaris de Guadalentín, assegura en una entrevista a La Actualitat (Aguilas / Lorca) que els assegurats han tingut molts problemes després del terratrèmol: “Esperem que hagi servit per reivindicar la figura del mediador professional respecte a altres canals d’intermediació com la banca o les línies directes, que han estat més preocupats d’arreglar els seus locals que dels ciutadans “. Davant d’aquesta actitud, destaca que “els mediadors, si havíem de atendre al carrer ho hem fet, al capó d’un cotxe o en una plaça d’un campament. També hem tingut el suport de la ciutadania, de l’Ajuntament, del Consorci i dels seus perits, que s’han adonat que en nosaltres han tingut un aliat “. Com a conseqüència, insisteix que “molts ciutadans estan canviant les seves assegurances amb els mediadors, assessorant”.

El treball realitzat per Agents i Mediadors d’assegurances

Agentes y Mediadores de Seguros - Juan David Ruiz - Presidente de AJENoticia: Podeu llegir l’entrevista a JUAN DAVID RUÍZ – PRESIDENTE DE AJE, a La Actualidad (Aguilas – Lorca) on apareix aquest comentari :

http://www.la-actualidad.com/articulo/11042011/ante-la-crisis-tenemos-dos-opciones-quejarnos-o-remangarnos-y-trabajar-cada-vez-mas-duro/