STANDARD & POOR’S destaca l’elevada solvència d’una empresa d’assegurances catalana.

En els temps que corren i tenint en compte com han caigut els “ratings” i les qualificacions de solvència de les entitats bancàries espanyoles, em va sorprendre gratament que Standards & Poor ‘s no només ratifiqués la solvència del Grup Catalana Occident, sinó que a més la destaqués de la resta d’entitats financeres dedicades a la banca. Com és sabut pels experts en la matèria, aquesta empresa d’assegurances catalana, ha destacat sempre per la fidelitat i estabilitat de la seva cartera de negoci i un Grup d’empreses sòlid i ben gestionat.

Per a mi, com a agent exclusiu i assessor financer del Grup Catalana Occident, em produeix una gran tranquil · litat “moral i emocional” saber que els productes que ofereixo a tot els meus amics, familiars i clients, estan ben gestionats per una empresa sòlida i solvent.

És un orgull de fet, ser membre d’una empresa de seguros catalana tan valorada internacionalment.

Us explico això perquè recentment, en un comunicat intern per als assessors del Grup Catalana Occident, vam rebre aquest PDF que aquí us transcric per ratificar el que s’ha dit anteriorment.

STANDARD & POOR’S Ratifica l’elevada solvència de les empreses que componen el Grup CATALANA OCCIDENT, al mateix temps que la destaca de la resta.

Ratings de Standards & Poors per una empresa d'assegurances catalana

En el seu informe Standards & Poor ‘s destaca que la valoració reflecteix la qualificació de “forta” dels resultats operatius, de la posició competitiva i de la capitalització. A si mateix, l’agència manté la perspectiva en estable ja que considera que el Grup continuarà obtenint un creixement rendible i reforçant la seva base capital.

Aquesta contrastada fortalesa ens confereix un avantatge diferencial enfront dels nostres competidors. És un element d’especial importància per als productes de Vida, especialment els d’estalvi a llarg termini i ens ofereix una magnífica oportunitat comercial en un moment tan delicat com l’actual.

Des d’una perspectiva interna, es tracta d’una notícia generadora de confiança que ens ha de servir com a reforç en el nostre treball diari, perquè, al cap ia la fi, som nosaltres, els agents i empleats de les diferents entitats que componem el Grup, els artífexs del present i del futur de la nostra empresa.

NOTA: Standards & Poor ‘s és una agència de qualificació de risc, independent i de reconegut prestigi, dedicada a la valoració de lloes riscos de les inversions financeres i que determina la posició de solvència de les mateixes.