Una assegurança sense assessorament és llençar els diners!

Les assegurances son un tema farragós, difícil de pair i per saber si estàs ben assegurat, cal saber-ne del tema o tenir un bon assessor.

I quan parlem de la “teva assegurança” esdevé un tema important.

 

Aquí teniu l’experiència d’un agent OAG de Gelida que explica l’experiència d’una clienta que ha assegurat fa poc i que havia contractat una pòlissa de llar amb Linia Directa per Internet. Sense tenir cap experiència, ni coneixement del mon de l’assegurança.

 

Us imagineu la situació d’aquesta dona ????

 

Com a cas particular viscut per mi, us explico que a vegades ens pensem que la gent nomes vol preus baixos, que la competència entre les asseguradores creix a Internet, però hem de veure “les bambolines” de les pòlisses, la lletra petita que ningú llegeix per Internet i que desprès dona moltes sorpreses, quasi sempre desagradables.

Aquí la teniu….

 

Ahir mateix vaig emetre una pòlissa de llar a una nova clienta, la qual tenia l’assegurança del seu pis amb Linea Directa, feta mitjançant Internet.

Ara farà un mes, la senyora va patir un robatori a casa seva, la van deixar buida, i l’asseguradora li va dir que:NO SE’N FA CÀRREC EN ABSOLUT, argumentant que havia fet constar a la pòlissa que les seves finestres no disposaven de reixes (la senyora viu als baixos)”.

 

Està clar que la falta d’assessorament li ha sortit molt cara.

I sobre tot al respecte de les polisses fetes Online, Així sí que es pot donar preu baix!! si desprès saps que estadísticament hi haurà una gran quantitat de polisses incorrectes que no cal pagar ni indemnitzar.

 

Buscat un assessor de confiança, una assegurança la fas per estar protegit, no per plaer, aleshores si vols sentir-te segur, et cal una assegurança ben feta ben assessorada, com les que s’han fet tota la vida, de persona a persona i acabades amb una encaixada de mans.

 

I això és el que faig amb els meus client quan visiten la meva agència.

 

A mida que anirem publicant articles amb informació molt útil i actual, també us recomanarem alguns productes que son de gran utilitat per als nostres clients.

 

En aquest cas si us cal protecció jurídica familiar aquesta assegurança us interessa.