Oficina Parc Central

ASSESSORAMENT PERSONALITZAT

Els serveis als clients comencen amb l'assessorament dels riscos. La nostra trajectòria professional, després de 18 anys d’experiència com a agents especialitzats i assessors financers, ens han convertit en una agència destacada. Tenim un negoci molt proper a les persones i molt arrelat al poble.

Analitzem els riscos dels nostres clients, particulars o empresarials, estudiant de manera global, però personalitzada, de les necessitats de cada u. Busquem el consell individualitzat. I després vetllarem pels seus interessos; per això revisem les assegurances de forma periòdica.

La nostra agència, altament professionalitzada en totes les matèries, et pot oferir consell per: assessorament en productes financers d'estalvi i d'inversió.

SI NECESSITES CONSELL, TRUCA’NS AL 936 750 626

OFICINA PARC CENTRAL: Manel Farrés 69, Sant Cugat del Vallès
Edifici central de Catalana Occident a Sant Cugat

EL GRUP CATALANA OCCIDENT

La primera companyia independent del sector assegurador i la primera companyia multi ram independent del sector assegurador espanyol. El Grup Catalana Occident, amb més de 155 anys d’història, és sinònim de lideratge, solidesa, prestigi i solvència.

Des de 1864. Amb creixement constant i gran implantació, amb més de 6.500 empleats, té presència a més de 50 països i dona servei a més de 4.000.000 de clients. No està vinculada a cap altra entitat financera ni a cap grup estranger.

La manera de fer de la Companyia, basada en la confiança dels seus assegurats i en el servei que ells esperen d’un servei d’assegurances, fa que la nostra feina es desenvolupi de manera còmoda i eficaç.

 TRUCA'NS 936 750 626 I DEIXA'T ASSESSORAR.