STANDARD & POOR’S degrada Bankia, Banc Popular i Bankinter a ‘bo escombraries’.

STANDARD & POOR’S degrada Bankia, Banc Popular i Bankinter a ‘bo escombraries’ i ratifica la solvència del GRUP CATALANA OCCIDENT.

L’agència de mesurament de riscos Standard & Poor’s va decidir ahir rebaixar la nota de cinc bancs espanyols i ha degradat a “bo escombraries” la qualificació creditícia de quatre d’ells.

http://www.noticiasdenavarra.com/2012/05/26/economia/sp-degrada-a-banca-civica-bankia-popular-y-bankinter-a-39bono-basura39

Standard & Poor ‘s és una agència de qualificació de risc, independent i de reconegut prestigi, dedicada a la valoració dels riscos de les inversions financeres i que determina la posició de solvència de les mateixes.

En el seu informe del passat 30 d’abril, l’Agència Creditícia va avalar el grau de solvència de Grup Catalana Occident i les seves companyies operatives (Assegurances Catalana Occident, Seguros Bilbao, Atradius …). Una situació que evidencia la seva fortalesa en un entorn absolutament advers derivat de la disminució de ràting del Regne d’Espanya i que ha provocat revisió a la baixa de la pràctica totalitat de les valoracions de les principals entitats que componen el sistema financer espanyol.

En data 22 de juny, després de l’acord per a l’adquisició de la filial espanyola de Groupama, Standard & Poor’s ha confirmat per les principals entitats operatives del Grup Catalana Occident el ràting de “A-” perquè considera que el Grup mantindrà la seva forta posició competitiva i la fortalesa dels seus resultats operatius i de capitalització.

El que manté a Grup Catalana Occident en el nivell de solvència més alt de les entitats financeres a Espanya.

GRÀFIQUES:

Rating Entitats Financeres i Assegurances Catalana Occidente

Aquesta contrastada fortalesa confereix a Grup Catalana Occident un avantatge diferencial enfront de la major part dels seus competidors en un aspecte fonamental per a la confiança i tranquil·litat dels clients, com és la solvència.

La SOLVÈNCIA és un element d’especial importància en els productes de Vida, especialment els d’estalvi a llarg termini, en què el Grup Catalana Occident es consolida per a qualsevol client o inversor com una de les millors opcions del mercat, especialment en un context econòmic com l’actual, en què la solvència i la solidesa financera són, més que mai, valors de referència indispensables i exigibles.

Llegir aquest article en castellà a www.seguroscatalana.org.es